Inga produkter i varukorgen.

Hej alla resenärer!

Vi är Marta och Paulius, idéupphovsmännen och projektskaparna bakom Trip Map – kartnålsresekartor på duk.

marta-paulius-tripmap-story-aspect-ratio-780-510

Hur började allt, frågar du?

Dessa snygga kartor var ett resultat av ett personligt behov. 2017 önskade vi en karta för vårt hem som skulle passa vår speciella smak: den måste vara stilren, modern och snyggt komplettera vår inredning. Och självklart ville vi markera våra resor på den!

Så småningom bestämde vi oss för att en karta på duk kunde vara en unik bild, och även passa vårt syfte. Efter några försök hade vi vår första version – just nu hänger den hemma hos oss.

marta-paulius-tv-tripmap-story-aspect-ratio-780-510

Och hur blev det ett företag?

Våra vänner gillade kartan vi skapade, så vi tänkte, kanske andra skulle gilla den också? Vid den tidpunkten föddes namnet ”Trip Map”. I början hade vi bara en världskartdesign. Men efter att ha fått många förfrågningar började vi samarbeta med duktiga designers. Med deras hjälp lägger vi ständigt till nya färger till vårt urval.

Vi började till och med delta på olika mässor och träffade massor av underbara resenärer! Det var också mycket viktigt att vår idé så småningom förvandlades till ett heltidsjobb. Vi är stolta över att få fin uppmärksamhet i nyhetsportaler, radioprogram och till och med tv!

tripmap-team-story-aspect-ratio-780-510

Vi växte till att ha en egen studio

Vi lade ner mycket arbete och kraft tills vi äntligen kunde sköta produktionen och processerna helt själva. Det var ett underbart ögonblick när vi 2018 öppnade vår studio i Vilnius! Vårt team har också expanderat med nya människor – de lägger mycket kraft på att se till att Trip Map förblir kvalitetsledaren.

Genuint lagarbete, bra arbetsmiljö och nöjda kunder har varit våra prioriteringar från första början.

marta-paulius-story-aspect-ratio-780-510

Vad kommer härnäst?

Vi expanderar ständigt i Europa och hela världen. Vi hoppas kunna överraska våra kunder med nya designkartor, såväl som andra nya produkter.

Men vem vet – vi kanske alla bara åker för att resa jorden runt!

Vårt tillvägagångssätt

  • heart communication icon

    Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut med all uppriktighet och ansvar, och om det finns några problem försöker vi lösa dem tillsammans.

  • detail icon

    Vi tillverkar kartorna som om de var avsedda för vårt eget personliga bruk. Vi är mycket noggranna, kompromissar inte med kvaliteten och strävar efter bästa resultat.

  • team icon

    Vi hävdar inte bara att vi är ett lag – vi är faktiskt ett! Tillsammans löser vi alla problem, stöttar varandra och gör roliga aktiviteter efter jobbet

 Möt laget

Paulius

Grundare | VD

Ansvarig för hela verksamheten i företaget, dess processer och utvecklingen av projektet. Efter arbetstid, gillar att träna, spendera tid utomhus och organisera kompisträffar.

Marta

Grundare | Marknadschef

Hjärnan bakom idén, för tillfället ansvarig för projektets kommunikation. Gör det så enkelt som möjligt för kunderna att välja rätt produkt. På fritiden tycker hon om att läsa böcker, vandra i naturen och sporta.

Mantydas

Tillverkningschef och hantverkare

Den första Trip Map-anställde, en begåvad hantverkare och vår produktkvalitetsspecialist. Efter jobbet, hoppar på sin cykel för att köra långa sträckor och håller på med andra sporter.

Lukas

Grafisk designer

Arbetar professionellt med att skapa nya kartdesigner. Har ett öga för färger, designelement och är mycket uppmärksam på detaljer. Förutom de vanliga fritidsaktiviteterna, som att titta på film eller spendera tid utomhus, spelar även basket och schack.

Edvardas

Hantverkare

Gick med oss med många års erfarenhet av hantverk. Tillbringar sin fritid i ett hus på landet som han ständigt försöker att fullända. Efter jobbet är hans huvudroll att vara en bra pappa.

Sandra

E-handelsassistent

Simonas

Hantverkare

Povilas

Hantverkare

Eimantas

Lager och förpackning

Handgjorda i Litauen

Vi gör alla våra resekartor i Vilnius studio, vilket säkerställer kvalitet hela vägen igenom. Om du någonsin besöker Vilnius är du välkommen att komma och se våra produkter personligen.

trip-map-handmade-in-vilnius-aspect-ratio-556-384
trip-map-manufacturing-vilnius-aspect-ratio-556-384
trip-map-about-us-manufacturing-aspect-ratio-556-800